Comparatie aparate de aer conditionat

Aer conditionat Gree Pulsar vs Midea Xtreme Eco

Aer conditionat Gree Pulsar
Aer conditionat Midea Xtreme ECO

Gree Pulsar vs Midea Xtreme Eco - Eficiența energetică

Atunci când vine vorba de eficiența energetică, ambele modele sunt excelente. Aparatul de aer conditionat Gree Pulsar are o eficiență energetică SEER de 6.1, ceea ce înseamnă că este eficient din punct de vedere energetic. În același timp, aparatul de aer conditionat Midea Xtreme Eco are o eficiență energetică SEER de 7.4 ceea ce îl face foarte eficient din punct de vedere energetic.

Gree Pulsar vs Midea Xtreme Eco - Controlul temperaturii

Ambele modele sunt echipate cu funcții inteligente de control al temperaturii, precum și cu senzori pentru a monitoriza temperatura și umiditatea din cameră. Gree Pulsar utilizează tehnologia iFeel pentru a măsura temperatura din jurul utilizatorului și ajusta temperatura în consecință, în timp ce Midea Xtreme Eco utilizează tehnologia Follow Me pentru a face același lucru. Ambele funcții sunt la fel de eficiente, iar alegerea depinde de preferința personală a utilizatorului.

Gree Pulsar vs Midea Xtreme Eco - Flux de aer

Ambele caracteristici de flux de aer inteligent, care ajustează viteza ventilatorului și direcția fluxului de aer în funcție de necesitățile utilizatorului.

Midea Xtreme Eco are și o caracteristică suplimentară de purificare a aerului, utilizând un filtru HEPA pentru a elimina particulele de praf și alergenii din aer in 2 pasi

PASUL 1 – Fitru de Inalta Densitate (HD)

Filtrul ANTI PRAF captează și înlatură particulele de praf și praful transportat de aer: Par de caine, acarieni, fungi.

PASUL 2 – Filtru de Micro-protectie

Gree Pulsar utilizeaza generatorul de ioni cu tehnologie imbunatatita Cold Plasma+ realizeaza purificarea si dezodorizarea aerului din camera, putand obtine, intr-o ora, o rata de sterilizare de 93%.

Aer conditionat Midea Xtreme ECO
Aparat de aer conditionat Gree Pulsar

Gree Pulsar vs Midea Xtreme Eco - Conectivitatea

Gree Pulsar vs Midea Xtreme Eco - Capacitatea de incalzire pe timp de iarna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *